joi, 12 august 2010

Comunicat Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti

Teatrul „Toma Caragiu” s-a deplasat în perioada 28.07-02.08.2010 în Polonia, pentru a participa la cea de-a XIV-a ediţie a prestigiosului Festival Teatral "Shakespeare" de la Gdansk, cu spectacolul Furtuna, în regia lui Cristi Juncu.

Programul deplasării a cuprins pe lângă cele două reprezentaţii din 30 şi 31.07, de la Teatrul Miejski im.Witold Gombrowicz din Gdynia şi o amplă conferinţă de presă în data de 30.07, precum şi o consistentă întâlnire cu mass- media centrală din Polonia, după cea de-a doua reprezentaţie din 31.07.

Reprezentând România alături de trupe prestigioase din Anglia, Rusia, Franţa, Japonia, Lituania, Germania, Armenia, Ungaria şi, bineînteles Polonia, am avut onoarea de a deschide această ediţie a Festivalului, beneficiind în campaniile de promovare ale Festivalului de o vizibilitate maximă, datorată în principal aprecierii deosebite pe care o au organizatorii faţă de şcoala românească de teatru.

Ecourile de după spectacol materializate în consistenţa întâlnirii cu presa sunt deosebite, vizând în principal elogioasele aprecieri ale marelui om de teatru prof. Jerzy Limon, directorul general al Festivalului, precum şi ale întregii conduceri.

Aducem calde mulţumiri Institutului Cultural Român din Varşovia (director executiv Monica Vojtovici), instituţia care ne-a propus şi ne-a sprijinit financiar şi organizatoric pe toată durata sejurului, cât şi Consiliului Local şi Primăria Ploieşti, ce ne-au facilitat participarea.

În momentul în care, aşa cum ni s-a promis, vom deţine întreg dosarul de presă vizând ecourile acestei participări, vom organiza o amplă conferinţă de presă.

Cu deosebită stimă,
Director General,
Lucian Sabados

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

contact

criticdeteatru la gmail punct com

caută