miercuri, 15 septembrie 2010

Festivalul de Magie „Harry Houdini”, ediţia I

În cadrul evenimentului „Zilele Bucureştiului 2010”, iniţiat de Primăria Municipiului Bucureşti, Asociatia Teatrul de Magie şi Teatrul de Comedie organizează, în perioada 17 - 19 septembrie Festivalul de Magie „Harry Houdini”, ediţia I.


Festivalul îşi propune să ofere publicului român o incursiune în fascinanta lume a magiei, dezvăluind tainele unei arte puţin promovate în România, dar cu un mare impact asupra raţiunii şi imaginaţiei individului.



Timp de trei zile in zona Smârdan, Şelari, Strada Franceză, Strada Sf. Dumitru şi în incinta Teatrului de Comedie vor fi prezentate spectacole ce îmbina Arta Magiei cu dansul, muzica si teatrul. Spectatorii sunt invitati să descopere mai multe stiluri ce aparţin artei magiei: de la Street Magie Show, în care magicienii interacţionează cu trecătorii, la Close-Up Magic, spectacole ce se vor desfăşura in Sala Studio a Teatrului de Comedie şi până la Stage Magic Show - spectacole prezentate pe scena amplasată în faţa Teatrului de Comedie, precum şi în Sala Mare.



„Este foarte greu să pariezi pe cultură în această perioadă destul de tulbure, însă ne-am dorit de mult acest festival şi am certitudinea că va fi foarte apreciat de bucureşteni. Îi aşteptăm cu mic cu mare şi sperăm să le placă atât de mult încât să şi-l dorească şi la anul, iar in timp să devină o tradiţie şi un punct de reper pentru arta magiei în Europa.” – Andrei Teaşcă, Preşedintele Teatrului de Magie şi principalul organizator al Festivalului.



Programul Festivalului de Magie „Harry Houdini”, ediţia I

vineri 17 septembrie
scena exterioară din faţa Teatrului de Comedie
ora 20.00 Deschiderea Festivalului de Magie
ora 20.15 Comedie şi iluzii

sâmbătă18 septembrie
ora 17.00, Sala Studio Blind
ora 19.00, Sala Studio Mystery
ora 21.00, scena exterioară Colaj de magie

duminică 19 septembrie
ora 19.00, Sala Mare Gala Magic Show

Toate spectacolele sunt susţinute de trupa Teatrului de Magie „Andrei Teaşcă“. La spectacolele de la Sala Mare (300 locuri) si Sala Studio (60 locuri) , intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Accesul se face pe baza tichetelor gratuite, care se ridică de la casa de bilete a Teatrului de Comedie în zilele de vineri 17, sâmbătă 18 şi duminică 19 septembrie în intervalul orar 11.30 - 20.00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

contact

criticdeteatru la gmail punct com

caută